Home

0 comment

Zile libere 2017

ZILE LIBERE LEGALE IN 2017 [caption id="attachment_1107" align="alignnone" width="940"] Zile libere legale in 2017[/caption] In 2017 vom avea 14 zile..

Read More
0 comment

Mini-teambuilding antistres

Program mini-teambuilding antistres chiar la tine in companie! Am initiat un program adresat tuturor managerilor care considera resursa umana un asset..

Read More
0 comment

Intrebari imorale si ilegale…

Probabil ca multi dintre voi ati experimentat situatii mai putin placute, in care ati participat la interviuri in calitate de..

Read More
0 comment

Brand-ul de candidat

Modul in care iti redactezi CV-ul, interactiunea pe care o ai cu Angajatorul/ recrutorul, atitudinea ta din timpul etapelor de..

Read More
0 comment

Zile libere in 2016

Conform Codului Muncii, angajatii din mediul privat si cel de stat beneficiaza prin lege de 12 zile libere (platite) stabilite..

Read More
0 comment

Sarbatori Fericite si La…

Va dorim un An Nou excelent, bogat in sanatate, vointa si putere de munca, dragoste si respect pentru viata! Sarbatori..

Read More
0 comment

Neprezentarea la interviu

Esti in cautare activa de joburi, aplici la toate joburile pe care le gasesti pe internet, asa, “la plesneala”, esti..

Read More
0 comment

Recomandari completare CV

Va prezentam in cele ce urmeaza cateva recomandari privind modul de completare cat mai corect si profesionist cu putinta a..

Read More
0 comment

Documente Europass: CV

Recomandam acest model de CV pentru toate persoanele interesate de obtinerea unei slujbe in Comunitatea Europeana dar si pentru cei..

Read More