Mini-teambuilding antistres

0
Program mini-teambuilding antistres chiar la tine in companie!
banner-vaze-hartie
Am initiat un program adresat tuturor managerilor care considera resursa umana un asset pentru compania lor, acelora care se preocupa de cresterea eficientei membrilor echipei intr-un climat de munca pozitiv si echilibrat.
Se vorbeste tot mai mult despre stress ca “boala profesionala”, despre metode de combatere ale acestuia in organizatii si despre cum sa ne coste asta cat mai putin, cu efecte maxime.
Ei bine, noi venim acum cu o oferta “de nerefuzat” pentru ca este verificata pe “propria piele”! Facem de peste 5 ani handmade cu adulti; este unica si inovativa – inca nu am mai vazut in Romania, desi “afara” este la moda, se preteaza la orice formula de echipa – si in orice tip de companie si costa mai nimic – se folosesc doar materiale reciclabile si lipiciuri!
CE – Activitati de realizare a unor obiecte decorative din materiale eco-friendly;
Poate fi realizata o gama variata de obiecte din hartie: vase, suporti, recipiente, cosuri, pentru casa si birou; podoabe pentru pomul de Craciun, bijuterii si martisoare, aproape orice, doar imaginatia e limita!
Hartia- materie prima- este obtinuta din pliante, reviste, ziare, postere, harti, carti… tot ce ai putea decide sa arunci la un moment dat, sa culegi de pe rafturile magazinelor, supermarketurilor sau din receptiile hotelurilor si cladirilor de birouri etc.
DE CE – Pentru recalibare mentala si emotionala individuala si in echipa;
Adultii sunt surprinsi si fascinati sa redescopere “jocurile copilariei” si pe ei insisi emotionandu-se si bucurandu-se “performand” in activitati pe care le credeau uitate si, pe care, oricum, nu le parctica la birou, in munca de fiecare zi!
Adultii sunt orientati spre rezultate. Lucrand obiecte din hartie – pe care nu ai cum sa le “gresesti”, folosind culori si forme pe care ei le decid, obtin in cateva ore, aproape imediat, un rezultat palpabil, care poate fi apreciat si admirat de toti cei din preajma: sefi si colegi deopotriva! Indiferent de performanta profesionala la locul de munca!
Folosirea terminatiilor nervoase din varfurile degetelor activeaza si imbunatateste functionarea tuturor organelor interne si, mai ales, a creierului, diminuand efectele stress-ului si generand starea de bine, de relaxare, atat de mult cautate azi!
UNDE – Intr-o sala de sedinte, in companie sau oriunde doriti;
Crearea obiectelor din hartie nu necesita spatii speciale sau unelete si materiale deosebite; nu deterioreaza si nu murdareste, iar spatiul poate fi curatat rapid si redat utilizarii uzuale. Astfel, orice incapere cu fereastra (ceva lumina naturala), mese si scaune este mai mult decat suficienta.
Si orice locatie este adecvata. Noi ne-am gandit la acest program mai ales pentru a fi desfasurat in interiorul companiei, atunci cand timpul si resursele nu permit deplasari in locatii speciale.
CUM  – Sesiuni de 2-4 ore, unice sau periodice;
Experienta noastra a aratat ca mai mult de 4 ore intr-un astfel de atelier poate deveni contra-productiv, mai ales daca totul se intampla la locul de munca, in timpul sau catre sfarsitul programului.
Este de dorit doar ca in cele 2-4 ore, oamenii sa fie lasati sa lucreze, sa se “desfasoare” fara a fi intrerupti de telefoane, sedinte,…sefi!
Pentru atingerea obiectivului de relaxare si “destresare” este suficienta o astfel de intalnire, o data la doua-trei saptamani sau lunar. Poate avea efect si organizarea atelierelor cu anumite ocaziii (Sarbatori de Iarna, Martisor, Valentine’s Day sau evenimente ale companiei).
De asemenea, in functie de optiunile Dvs, putem “pune pe masa” si subiecte de interes pe care le propuneti sau legate de motivare, de comunicare si relatii interpersonale, de lucrul in echipa, de planificare si organizare a timpului si activitatilor, de dezvoltare personala etc.
La ateliere pot participa doar echipe sau pentru si mai multa interactiune si diversitate, pot fi organizate sesiuni “open” la care sa vina orice angajat al companiei, daca doreste.
CAND – Oricand doriti.
  • Noi, recomandam organizarea unor astfel de ateliere, la sfarsitul unei saptamani de lucru, la sfarsitul programului sau intr-o zi in care au avut loc sedinte lungi si “dure”. Suntem flexibili si ne mulam pe programul Dvs.

What is in it for me?!
Fara a pretinde ca am identificat toate beneficiile si lasandu-va sa experimentati programul nostru pentru a gasi si altele, iata cate ceva din ceea ce credem ca veti castiga:
  • Este o metoda de employer branding si un mijloc de motivare non-financiara a angajatilor;
  • Este un mod noninvaziv, placut, colorat si confortabil de a aduce starea de bine in echipa;
  • Flexibilitate si costuri reduse de organizare si desfasurare;
  • Obiectele pot ramane in companie sau pot fi luate acasa;
  • Veti fi in trend pe frontul anti-stress in companii, cu metode inovative!
 Vreti sa organizati un astfel de program pentru compania dvs?
Scrieti- ne pe una dintre adresele: solutii@hrsolutio.ro sau dodo.tecaru@hrsolutio.ro.
Suna la: 0720 401 273– Andreea Dodo Tecaru.

Related Blogs

Leave us a comment